Select Page

ESL – Digitalne etikete

Najnaprednija tehnologija digitalnih etiketa

tooltip text

Višebojni zaslon

Vidljivo kutom od 180° i smanjen odsjaj

Dugotrajna baterija - tipično 8 godina

Radna temperatura do 40°C

Skeniranje QR koda za više informacija

Ugrađeni NFC

Ugrađena LED bljeskalica

Kako digitalne etikete rade

SISTEMSKA ARHITEKTURA

Naš softver za upravljanje digitalnim etiketama podržava implementaciju na cloud-u ili lokalno, ovisno o poslovnoj odluci klijenata.

Integracija

Naš softver za upravljanje digitalnim etiketama moguće je putem API-ja integrirati u postojeći sustav klijenata kako bi ostvario sinkronizaciju podataka.

Transmission Infrastructure

Naš cilj je pružiti klijentima osnovnu temeljnu platformu za potpuno samostalnu infrastrukturu za pametnu maloprodaju kako bi se omogućila maksimalna učinkovitost i ušteda troškova u poslovanju trgovina.

Digitalne etikete daju Vam mogućnost iskazivanja cijena u dvije valute. Dolaze u veličinama od 3.9 do 25.9cm, sa zaslonima u crnoj, bijeloj i crvenoj boji. Billy etikete dokazano potiču prodaju i neizostavan su dio učinkovite i povezane trgovine, te svojim jedinstvenim i ključnim značajkama pridonose digitalizaciji maloprodaje.

Benefit digitalnih etiketa

Ostvarite automatsku promjenu cijena, skratite vrijeme zamjene papirnatih cijena za više od 80%

Kao što svi znamo, izmjena cijena može imati značajan utjecaj na prodaju. Tisuće cjenovnih etiketa potrebno je zamijeniti za svaku prilagodbu cijena ili promotivnu aktivnost, što je dosadan zadatak sklon pogreškama. Jedinstvena prednost elektroničkih etiketa je u tome što mogu ostvariti automatske promjene cijena kroz sustav te ostvariti online i offline sinkronizaciju cijena i sinkronizaciju informacija.

Ušteda vremena

Automatska prilagodba cijena može pomoći zaposlenicima da izdvoje vrijeme za vrijedniji rad, kao što je pomaganje potrošačima ili zbrajanje važnih proizvoda. Oslobađanje zaposlenika od dosadnog i niskovrijednog rada važna je mjera za poboljšanje ljudske učinkovitosti u trgovini

Brze izmjene cijena

Trgovci na malo često imaju komplicirane cjenovne procese, a korištenje elektroničkih etiketa može uvelike skratiti proces izvršenja izmjene cijena. Kroz back-end sustav može se realizirati upravljanje cijenama u trgovinama jednim klikom

Ispravna cijena

Tradicionalne etikete imaju visoku stopu pogreške. Nakon korištenja elektroničkih etiketa, stopa pogreške može se smanjiti na manje od jedne šestine u usporedbi sa tradicionalnim etiketama

DISPLAY MENAGMENT

Postavite predloške za različite vrste proizvoda, te standardizirajte izgled digitalnih etiketa prema Vašim potrebama

ESL etikete su izuzetno pogodne za

Retail

Za trgovce na malo, elektroničke oznake na policama (ESL) ne samo da olakšavaju dinamičko određivanje cijena u stvarnom vremenu kako bi ostali konkurentni, već i poboljšavaju korisničko iskustvo prikazivanjem sveobuhvatnih informacija o proizvodu, razinama zaliha, promocijama i više. Nadalje, integracija s inventarom i Point of Sales (POS) sustavima povećavaju točnost i učinkovitost, smanjuju odstupanja i omogućuju poslovne odluke temeljene na podacima dobivenim olakšanim praćenjem utjecaja cijena na prodaju.

Hotelijerstvo i ugostiteljstvo

U hotelskoj i ugostiteljskoj industriji ESL digitalne etikete omogućuju prilagodbe cijena soba u stvarnom vremenu na temelju potražnje, posebnih događaja ili doba dana, optimizirajući prihod. Oni osiguravaju da gosti uvijek imaju ažurne informacije o uslugama, cijenama ili rasporedima, smanjujući zabunu i povećavajući zadovoljstvo. Dodatno, ESL-ovi prikazuju različite informacije kako bi obogatili iskustvo gostiju, a kada su integrirani sa sustavima upravljanja hotelima, osiguravaju dosljednost na svim platformama.

Warehouse

Za skladišta, ES digitalne etikete značajno poboljšavaju upravljanje zalihama prikazivanjem podataka u stvarnom vremenu, čime se povećava učinkovitost procesa odabira i pakiranja. Njihova mogućnost besprijekornog ažuriranja korisna je za centre za isporuku online trgovaca, gdje cijene i informacije o proizvodima mogu varirati. Osim toga, ESLs poboljšavaju sljedivost proizvoda i, u velikim operacijama, mogu voditi dinamičko usmjeravanje za učinkovito odabiranje proizvoda, pridonoseći produktivnijem skladišnom okruženju.

Značajke

 

 • Super dugi vijek trajanja baterije do 8 godina
 • Višebojni display

    Višebojni display koji dolazi u 3 boje  (Crna, crvena  bijela)

 • Dugi vijek baterija

    Zamijenjive dugotrajne baterije, koje traju do 8 godina

 • Široki kut pregleda etiketa
 • Radna temperature od -25C do 40C
 • NFC

    Ugrađeni NFC za povezivanje s pametnim telefonima, slanje ponuda i prebacivanje na novu stranicu

 • Dinamične promjene I fleksibilne promocije

    Zakažite promocije unaprijed, sve zadatke koji će biti rezervirani u etiketam i omogućite promociju na vrijeme bez angažirane radne snage

Central Monitoring System

 

  Data management ključan je za sve maloprodajne trgovce, dok se ključne performanse središnjeg sustava praćenja oslanjaju na stabilnost, sigurnost, visoku konkustenciju. Billy pruža internetski sustav upravljanja digitalnim etkatama koji prati  statuse (zapis promjene cijena, stanje baterije, mreže i bazna stanica) za svaku pojedinačnu trgovinu.

  Kontaktirajte nas

  Radnička cesta 177,
  HR-10000 Zagreb

  Pošaljite poruku

  Privola