Select Page

Ovog ljeta je i Crna Gora uvela online elektronsku fiskalizaciju, što smo iskoristili za širenje i na ovo tržište

Iako Crna Gora već nekoliko godina ima fiskalizaciju putem tzv. poreskih registar kasa od ovog su lipnja porezni obveznici u Crnoj Gori u postupku prelaska na oblik fiskalizacije koji je vrlo sličan onoj u Hrvatskoj. Naime, računi će se odsad pri izdavanju fiskalizirati online, putem na internet povezane fiskalne blagajne odnosno fiskalne kase.

Zahvaljujući prilagodljivosti našeg Billy fiskalnog rješenja, uz pomoć lokalnog crnogorskog partnera tvrtke Montora Software smo u vrlo kratkom roku i proširili ponudu naših Billy fiskalnih blagajni i Billy fiskalnog rješenja i na tržište Crne Gore. Tako je već moguće putem lokalnih web stranica i drugih prodajnih kanala našeg partnera naručiti Billy fiskalne blagajne u potpunosi usklađene s poreznim zakonima i fiskalizacijskim propisima Crne Gore.

Ovime je Crna Gora postala 5. zemalja u kojoj su prisutne Billy fiskalne blagajne odnosno Billy rješenje za fiskalizaciju. Naime, Billy fiskalne blagajne odnosno Billy rješenje za fiskalizaciju dostupni su u Hrvatskoj, Sloveniji, Češkoj, Rumunjskoj te odsad i u Crnoj Gori.

Na ovaj način naše hrvatsko rješenje za fiskalizaciju pokriva zamalo trećinu svih europskih zemalja koje imaju obveznu fiskalizaciju računa.

MapChart_Map-Europa-fiskalizacija
Billy fiskalno rješenje (plavo) pokriva zamalo trećinu europskih zemalja koje propisuju neki vid obvezne fiskalizacije računa

Naravno, širenje na Crnu Goru nije kraj našim ambicijama – zahvaljujući prilagodljivosti Billy fiskalnog rješenja i našim iskusnim developerima i stručnjacima za fiskalizaciju u prilici smo i u drugim zemljama lokalnim partnerima ponuditi prilagođeno Billy rješenje za fiskalizaciju te fiskalne blagajne.

Kontaktirajte nas na prodaja@billy.hr ako želite kao naš lokalni partner ponuditi Billy rješenje za fiskalizaciju i Billy fiskalne blagajne na svom tržištu.