Select Page

ESL – Digitalne etikete

Najnaprednija tehnologija digitalnih etiketa

Digitalne etikete daju Vam mogućnost iskazivanja cijena u dvije valute. Dolaze u veličinama od 3.9 do 25.9cm, sa zaslonima u crnoj, bijeloj i crvenoj boji. Billy etikete dokazano potiču prodaju i neizostavan su dio učinkovite i povezane trgovine, te svojim jedinstvenim i ključnim značajkama pridonose digitalizaciji maloprodaje.

Digitalne etikete neophodne su za digitalnu nadogradnju u trgovini. Njima postižete učinkovitost u trgovini i uštedu radne snage, ugodnije i interaktivnije iskustvo za kupce, čineći kupovinu ugodnijom nego ikad. Male dimenzije pogodne su za mjesta gdje je roba gusto postavljena. Pogodno za trgovine, supermarkete, voćarne, elektroničke trgovine.

Kako digitalne etikete rade

Sistemska arhitektura

Naš softver za upravljanje digitalnim etiketama podržava implementaciju na cloud-u ili lokalno, ovisno o poslovnoj odluci klijenata.

Integracija

Naš softver za upravljanje digitalnim etiketama moguće je putem API-ja integrirati u postojeći sustav klijenata kako bi ostvario sinkronizaciju podataka.

Transmission Infrastructure

Naš cilj je pružiti klijentima osnovnu temeljnu platformu za potpuno samostalnu infrastrukturu za pametnu maloprodaju kako bi se omogućila maksimalna učinkovitost i ušteda troškova u poslovanju trgovina.

Značajke

  • Super dugi vijek trajanja baterije do 8 godina
  • Višebojni display

    Višebojni display koji dolazi u 3 boje  (Crna, crvena  bijela)

  • Dugi vijek baterija

    Zamijenjive dugotrajne baterije, koje traju do 8 godina

  • Široki kut pregleda etiketa
  • Radna temperature od -25C do 40C
  • NFC

    Ugrađeni NFC za povezivanje s pametnim telefonima, slanje ponuda i prebacivanje na novu stranicu

  • Dinamične promjene I fleksibilne promocije

    Zakažite promocije unaprijed, sve zadatke koji će biti rezervirani u etiketam i omogućite promociju na vrijeme bez angažirane radne snage

Benefit digitalnih etiketa

Ostvarite automatsku promjenu cijena, skratite vrijeme zamjene papirnatih cijena za više od 80%

Kao što svi znamo, izmjena cijena može imati značajan utjecaj na prodaju. Tisuće cjenovnih etiketa potrebno je zamijeniti za svaku prilagodbu cijena ili promotivnu aktivnost, što je dosadan zadatak sklon pogreškama. Jedinstvena prednost elektroničkih etiketa je u tome što mogu ostvariti automatske promjene cijena kroz sustav te ostvariti online i offline sinkronizaciju cijena i sinkronizaciju informacija.

Ušteda vremena
Automatska prilagodba cijena može pomoći zaposlenicima da izdvoje vrijeme za vrijedniji rad, kao što je pomaganje potrošačima ili zbrajanje važnih proizvoda. Oslobađanje zaposlenika od dosadnog i niskovrijednog rada važna je mjera za poboljšanje ljudske učinkovitosti u trgovini

Ispravna cijena
Tradicionalne etikete imaju visoku stopu pogreške. Nakon korištenja elektroničkih etiketa, stopa pogreške može se smanjiti na manje od jedne šestine u usporedbi sa tradicionalnim etiketama

Brze izmjene cijena
Trgovci na malo često imaju komplicirane cjenovne procese, a korištenje elektroničkih etiketa može uvelike skratiti proces izvršenja izmjene cijena. Kroz back-end sustav može se realizirati upravljanje cijenama u trgovinama jednim klikom

DISPLAY MENAGMENT

Postavite predloške za različite vrste proizvoda, te standardizirajte izgled digitalnih etiketa prema Vašim potrebama

Central Monitoring System

Data management ključan je za sve maloprodajne trgovce, dok se ključne performanse središnjeg sustava praćenja oslanjaju na stabilnost, sigurnost, visoku konkustenciju. Billy pruža internetski sustav upravljanja digitalnim etkatama koji prati  statuse (zapis promjene cijena, stanje baterije, mreže i bazna stanica) za svaku pojedinačnu trgovinu.

Novosti iz ETRANET Grupe

Kontaktirajte nas

Radnička cesta 177,
HR-10000 Zagreb

Pošaljite poruku

Privola