Select Page

Kartice i čitači

Olakšavamo vam proces nabave kartica te nudimo široku lepezu kontaktnih i beskontaktnih čitača pametnih kartica.

Sve vrste kartica, privjesaka i narukvica za razne namjene

Pomažemo pri odabiru najprikladnijeg formata i tehnologije za vaše potrebe. Uz svima dobro poznate kartice, nudimo i narukvice i privjeske za posebne namjene.

 • PVC kartice su svima vrlo dobro poznat format bankarske platne kartice. Ovaj format je daleko najkorišteniji te nudi razne mogućnosti personalizacije oblika i formata prema Vašim željama.
 • Narukvice se sve češće koriste, za identifikaciju i kao sredstvo plaćanja na festivalima, u hotelskoj industriji, javnim bazenima, noćnim klubovima, ugostiteljskim objektima te kao kontrolne narukvice ili samo kao identifikacijske narukvice. Mogućnosti personalizacije i namjene su nebrojene.
 • Privjesci su sve češće korišteni za kontrolu pristupa u zgradama. Vrlo su otporni, izrađeni od čvrste plastike te kao takvi su odličan izbor za često korišteni medij za kontrolu ulaza. Postoji mogućnosti izrade i privjeska obloženog kožom za otmjeniji izgled. U privjeske možemo ugraditi Mifare, RFID ili UHF tehnologiju.
 • RFID naljepnica ima svoju primjenu za logistiku, identifikaciju, praćenje imovine, upravljanje zalihama, e-ulaznice itd. Unatoč ugrađenoj tehnologiji, naljepnice su pristupačne cijene. Naljepnice možete koristiti za praćenje imovine za koju je zadužen određen djelatnik ili koju posjeduje određeni klijent.

Futurecard kartice

FC-Purse je rješenje za najzahtjevnije izdavatelje koji traže napredne usluge s dodanom vrijednošću koja im omogućuje povećanje upotrebe kartica ili generiranje novih prihoda.

FC-Purse podržava aplikacije za sheme lojalnosti, ePurse, identifikacijske kartice, pohrana podataka, itd.

Specifikacije FC-Purse kartice:

 • JavaCard 3.0.4
 • ISO 7816 -1-2-3-4
 • 172 K memorije
 • Beskontaktni čip Mifare
 • Kriptografija DES / 3DES

Gemalto platne kartice

Optelio je rješenje za najzahtjevnije izdavatelje koji traže napredne usluge s dodanom vrijednošću koja im omogućuju povećanje upotrebe kartica ili generiranje novih prihoda.

Optelio podržava istu aplikaciju EMV za plaćanje i provjeru autentičnosti ali Vam nudi i mogućnost dolaska na nova tržišta. Na primjer, možete kombinirati EMV sa značajkama s dodanom vrijednošću kao što su razvoj prilagođenih aplikacija za sheme lojalnosti, ePurse, pohrana podataka, privatno bankarstvo itd.

Specifikacije Optelio platne kartice:

 • EMV aplikacije
 • DDA
 • od 8K do 72K memorije
 • Beskontaktni čip Mifare
 • Dodatne mogućnosti:
  • All EMV applications comply with CPS personalization standard
  • PKI aplikacije (IAS v3)
  • Podržavaju biometriju

Oprema za autentikaciju (PKI smart kartice)

U cilju podizanja razine sigurnosti, sve više davatelja usluga nudi mogućnost spremanja privatnog ključa na karticu umjesto u računalo. Uz odgovarajuće PKI kartice, osiguravamo i odgovarajuću aplikativnu podršku na klijentskoj strani te sustave i aplikativnu podršku za davatelje usluga, što uključuje generiranje, distribuciju i upravljanje klijentima, karticama, ključevima i certifikatima.

IDPrime MD pametne kartice temeljene su na PKI certifikatu , pružaju visoku razinu osiguranja identiteta korisnika koji pokušava dobiti logičan pristup mreži. Napravljene su sa dokazanom tehnologijom pametnih kartica, IDPrime MD kartice su jake, jednostavne za korištenje i nikad ne opterećuju korisnike s dugim, kompliciranim zaporkama ili nepraktičnim hardverskim uređajima.

Bez obzira na potrebu sigurnosti, bez obzira na funkciju posla, IDPrime MD savršeno je rješenje za Vaše potrebe.

Portfelj proizvoda IDPrime sastoji se od raznih kartica s različitim mogućnostima odabira, uključujući beskontaktne tehnologije, vrstu certifikata i sigurnu pohranu.

Napredna zaštita ostvaruje se pomoću dvostruke autentifikacije: nešto što korisnici imaju (token/kartica) i nešto što korisnici znaju (svoj PIN).

Saznajte više na našim stranicama kartice.hr

Čitači kartica i smart kartica

 • Čitači smart kartice spajaju se na računalo pomoću USB priključka. Idealni su za internet bankarstva, autentifikaciju i identifikaciju na mrežne sustave i aplikacije te korištenje PKI infrastrukture.
 • Čitač magnetskih kartica jednostavno je rješenje za očitavanje magnetskih kartica uz jednostavnu ugradnju i male dimenzije. Čita Lo-Co i Hi-Co magnetske kartice, ima zvučnu i svjetlosnu signalizaciju te mogućnost povezivanja putem USB konekcije.
 • Čitač NFC kartice: Beskontaktni čitač kartica je uređaj koji omogućuje čitanje informacija sadržanih u čipu kartice bez fizičkog kontakta s karticom. Nudimo čitače za sve popularne NFC radne frekvencije (13.56 MHz, 125 KHz, 840 MHz itd.) koji se bez obzira na frekvenciju rada na računalo spajaju putem USB sučelja. Očitavanje podataka također bez obzira na frekvenciju može se raditi putem raznih računalnih programa.

Kupite na našem emobile.hr

Novosti iz ETRANET Grupe

Kontaktirajte nas

Radnička cesta 177,
HR-10000 Zagreb

Pošaljite poruku

Privola