Select Page

Nove članske iskaznice World Class fitness centra izdržat će sve napore svojih nositelja

Kao članske iskaznice se po fitness centrima još uvijek (pre)često susreću tiskana rješenja otisnuta na nešto debljem papiru. Iako su neosporno jeftino rješenje, isto tako se vrlo brzo u praksi izdavač kartica susreće s pohabanim, pokidanim ili nečitkim karticama. Ovo je ne samo operativni problem, nego i utječe na komunikacije samog brenda – nitko ne želi da se logotip njegove tvrtke nalazi na papiru koji izgleda kao da je tjednima bio na cesti na kiši i suncu.

Ovoga je svjestan i World Class fitness centar, koji je – u skladu s porukom svog imena i brenda – tražio rješenje za veliku nakladu članskih iskaznica namijenjenih pristupu svim sadržajima koje nudi World Class. Primjerice, fitness i wellness usluge World Classa uz teretanu i dvorane za individualno i grupno vježbanje uključuju i veliki bazen te dvije saune.

Tu je u pomoć priskočio ETRANET, isporučivši nakladu članskih iskaznica u formatu i od materijala koji se koriste za kreditne/debitne kartice, što ove kartice čine daleko otpornijim na uvjete korištenja. Naime, na papiru tiskane iskaznice bi vrlo brzo podlegle znojnim rukama, vodi uz bazen ili vodenoj pari u saunama, savijanju u džepovima i novčanicima, tumbanju po sportskim torbama i sličnom – a ništa od toga nije problem za ETRANET-ove kartice.

Za više informacija o poklon karticama i popratnim rješenjima posjetite www.kartice.hr.