Select Page

Svi koji rade duže vremena s nama, znaju da nam zabava i zezancija nije strana, te da se volimo opustiti nakon napornog radnog dana.

Na žalost, posljednjih par godina smo zbog svima poznatih okolnosti morali pauzirati naša skupna druženja, pa smo jedva dočekali napokon napraviti ovakav party za sve zaposlenike ETRANET Grupe i naše drage prijatelje i poslovne partnere.

Ovogodišnji party imao je havajsku tematiku, pa nije nedostajalo veselih i šarenih havajskih i košulja s cvjetnim motivima – mi smo se pobrinuli za tradicionalne havajske lei cvjetne ogrlice, pa su gosti trebali sa sobom ponijeti samo pozitivan stav.

Nakon stand up comedy nastupa Marine Orsag, na pozornicu su se popeli, a tko drugi nego najveći pozitivci – grupa TBF i usijali atmosferu u publici. A nakon toga je dirigentsku palicu partyja preuzeo neumorni DJ i izmamio mnoge na plesni podij.

Kad je nad Zagrebom počelo olujno nevrijeme, party se samo preselio s terase unutra pa se partijalo do ranih jutarnjih sati. Možda ste i primijetili da smo jutro nakon partyja pomalo sporo kapali na posao i bili nekako tihi. Pogotovo oni koji su odlučili napraviti i after 😉