Select Page

Svestrani uređaj svoje će mjesto naći kao asistent za pripremu online narudžbi hrane, kao redomat ili uređaj za izdavanje bonova i srećki

Nebankarski terminal NEXGO P200 uređaj je koji može odgovori na izazove koji se postavljaju pred suvremene POS terminale, osobito u pandemijsko vrijeme kada raste potreba za ovakvim uređajima u industiji pripremanja hrane.

Naime, NEXGO P200 je kao stvoren za terminal u restoranima koji dnevno preuzimaju, pripremaju i izdaju veliki broj narudžbi za obroke putem raznih platformi za naručivanje hrane, kao što su Wolt ili Glovo.

Pored velikog ekrana visoke rezolucije, brzog četverojezgrenog procesora te iznimno brzog termalnog pisača koji ispisuje na standarne termalne role širine 58 mm, NEXGO P200 ima i neke funkcionalnosti koje daju dodanu vrijednost u industriji pripreme hrane i šire.

Primjerice, uređaj može očitati beskontaktne kartice (NFC) te pomoću kamere na poleđini odskenirati razne vrste QR kodova s ekrana mobitela – ovo je osobito korisno ako prodajno mjesto želi brzo i elegantno evidentirati narudžbu u sklopu svog loyalty programa.

P200-1-small-min

Mogućnosti povezivanja su impresivne – uz Bluetooth tu su dual band WiFi (2,4GHz/5GHz) te ugrađeni 4G LTE modem s utorom za 2 SIM kartice. Uređaj ima ugrađen i GPS prijamnik.

Specifičnost ovog uređaja jest dual SIM utor, od kojih jedan može primati PSAM kartice, što otvara mogućnosti procesiranja transakcija i obrade podataka u različitim profesionalnim namjenama (komunalije, očitavanje plinomjera/vodomjera/strujnih satova i slično).

Za punjenje uređaja odabran je USB-C konektor koji je značajno robusniji od starijih verzija.

NEXGO P200 je dostupan za isporuku odmah, a može ga se pogledati i u našem zagrebačkom showroomu, gdje izlažemo sve uređaje iz naše bogate ponude POS i EFTPOS uređaja.

Naravno, rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i elektroničkim putem – kontaktirajte nas izravno za sve detalje.